2 oktober 2011

Caro'Z viscuisine

Iglo heeft van alles in de diepvries om het ons gemakkelijk te maken een kant-en-klaar gerecht te serveren. Ik maak er niet veel gebruik van, maar om de bakjes viscuisine kan ik niet altijd heen. In onze eigen diepvries lag nog een zak met kabeljauw die op moet en ik besloot om mijn eigen versie van de Iglobakjes te maken. Het smaakte zo goed dat ik ze voortaan maar altijd zelf ga maken!

Caro'Z viscuisine

2 kabeljauwfilets
1 grote tomaat in plakjes
2 el creme fraiche
handje verse basilicumblaadjes
handje geraspte kaas
handje cornflakes
olijfolie
zout en peper

Oven voorverwarmen op 200C. Ovenschotel licht invetten met olijfolie. Kabeljauwfilets in ovenschaal leggen en bestrooien met peper en zout. Vis beleggen met plakjes tomaat.
Basilicum fijnsnijden en mengen met creme fraiche. Kruiden met peper. Dit mengsel uitsmeren over de plakjes tomaat.
Cornflakes fijnknijpen boven de geraspte kaas en mengen. Verdelen over de visfilets en besprenkelen met een beetje olijfolie.
Zet de schotel 10-15 minuten in de hete oven, tot het korstje krokant is en de vis gaar.

Wij aten er gebakken aardappels en komkommer bij.

Eet smakelijk!

1 opmerking:

  1. Sounds interesting and easy if I understand the translation correctly.
    Thankyou for your lovely comments on News From Italy, we feel very blessed to be able to live in this beautiful part of the world and I enjoy being able to share it with you. Take Care and have a lovely Autumn my friend. I will be back commenting in November.

    BeantwoordenVerwijderen